Massage på jobbet...

...är en lönsam investering!


När du trivs och mår bra på jobbet, så går det bättre för både dig och företaget. Med en egen massör direkt på din arbetsplats kan du förebygga problem med t ex stela axlar, muskelspänningar, ryggont, spänningshuvudvärk, musarm mm.

Skönt, avslappnande och prestationshöjande.

Spända ömma muskler fungerar dåligt. Genom massörens kunnande, råd och stöd minskar riskerna för framtida muskelspänningar, värk och skador. Massage ökar cirkulationen och därmed får muskler och omkringliggande vävnader bättre funktion. Massage hjälper kroppen att producera det lugnande hormonet "oxytocin" som har en avstressande inverkan. Det är dessutom både skönt, avslappnande och ger dig ny energi.

Så här fungerar massage på jobbet.

Vi på Telge Hälsocenter planerar, administrerar och ser till att massören finns på plats. Alla våra massörer är certifierade av Branschrådet Svensk Massage och har ansvars- och patientförsäkring. Vi står för all utrustning i form av massagebänk, olja, bänkpapper och handdukar. Det enda kravet är att ni tillhandahåller en lokal på arbetsplatsen.

Bokningssystem

Genom att välja Telge Hälsocenter som leverantör av massage på jobbet får dina anställda tillgång till ett webbaserat bokningssystem. Det viktigaste med vårt system är att friskvården på företaget blir så enkel och lättadministrerad som möjligt, och därmed även kostnadseffektiv. Den anställde bokar på och av sina tider hos massören eller annan terapeut och har möjlighet till en rad olika finesser som t ex påminnelser via e-post och SMS. Företaget kan lätt följa utnyttjandegraden samt ta ut års- och månadsredovisningar i PDF format från systemet.

Ökat välbefinnande på jobbet.
Inga skattekonsekvenser för företaget.

Nya regler underlättar för arbetsgivare att erbjuda sina anställda tillgång till fri eller subventionerad massage - utan skattekonsekvenser! Massage är ett viktigt verktyg i vårt arbete med att öka välbefinnandet på arbetsplatser, minska sjukfrånvaron och öka produktiviteten.

Vänta inte. Både du och företaget kommer att må bättre med massage på jobbet.

Vi ser till att din investering blir lönsam.

När det gäller personalsatsningar ser man oftast bara till kostnaderna. Med en lönsamhetskalkyl kan man lyfta fram de ekonomiska vinsterna i form av att andra kostnader minskar, arbetstid sparas och produktiviteten ökar.

Vi gör alltid en lönsamhetskalkyl innan vi startar med "massage på jobbet" för att ge dig svar på om det lönar sig att erbjuda massage åt dina anställda som förebyggande/behandlande friskvård.

- Du kommer att få svar på hur ni kan öka produktiviteten.
- Du kommer att kunna sänka korttidsfrånvaron.
- Dessutom kommer du att tjäna pengar på rätt personalsatsning.

Ta reda på vad din personal tycker?

Låt oss hjälpa dig ta reda på vad din personal tycker kring massage på jobbet.
Med ett skräddarsytt frågeformulär via webben som din personal fyller i får vi reda på huruvida denna tjänst kan passa er, hur många som är intresserade, hur ofta vi ska komma till ditt företag samt om din personal kan tänka betala en del av behandlingen själv.
Formuläret tar en minut att fylla i och är helt anonymt. Vi sammanställer och presenterar utfallet för dig.

Kom igång med massage på jobbet.

Du är välkommen att maila här
Ringa på 08-550 199 81
Eller fyll i nedanstående intresseanmälan


Ja, vi vill prova massage på jobbet

Nu har du möjlighet att prova massage på ditt jobb. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för provbehandlingar.
Fält markerade * är obligatoriska.

Folder om massage på jobbet

Läs mer genom att ladda ner vår folder här till höger


Registrera dig - boka online!
Registrera dig för att kunna boka tider!

Beställ ett presentkort!
Beställ ett presentkort!
Den perfekta gåvan!
Beställ ett friskvårdskort!
Enkelt & smidigt samt att du får upp till 20% rabatt på behandlingarna!
Nyhetsbrev