Företagsuppgifter

Telge Hälsocenter
Kaplansgatan 5
151 72 Södertälje

Sekretesspolicy

Webbokning på Telge Hälsocenter kräver att vi registrerar ditt eller ditt företags namn, postadress, telefonnummer och e-post. Detta främst för att dessa uppgifter krävs vid en eventuell fakturering men även för att förebygga missbruk av tjänst samt för kontakt med våra kunder.

Telge Hälsocenter är personuppgiftsansvarig och ansvarar därför för behandlingen av dina personuppgifter. Vi på Telge Hälsocenter värnar om din personliga integritet och följer naturligtvis de lagar och regler som finns, t.ex. personuppgiftslagen, för att skydda dina uppgifter. Telge Hälsocenter lämnar inte under några som helst omständigheter ut dina uppgifter till tredje part, med undantag till polisen, om pågående utredning kan påvisas.

Telge Hälsocenter kommer aldrig att använda dina uppgifter för att skicka information annan än den vi anser nödvändig för användning av våra tjänster.

Vi hoppas att ovanstående information har varit till hjälp för att informera samt lugna om registrering och användning av dina uppgifter.

För ytterligare frågor om sekretess och integritet på Telge Hälsocenter är ni varmt välkomna att e-posta oss på bokning@telgehalsocenter.se

Din kontaktperson på Telge Hälsocenter:
Sigge Simonsson, 070 - 447 93 69 (vardagar 10-17).

Om du av någon anledning skulle vilja avregistrera dig från Telge Hälsocenter så gör du detta genom att välja "Inställningar... > Radera konto" när du väl är inloggad.

Ha en bra dag!

Med Vänlig Hälsning
Telge Hälsocenter


Registrera dig - boka online!
Registrera dig för att kunna boka tider!

Beställ ett presentkort!
Beställ ett presentkort!
Den perfekta gåvan!
Beställ ett friskvårdskort!
Enkelt & smidigt samt att du får upp till 20% rabatt på behandlingarna!
Nyhetsbrev