Företagstjänster

Massage på jobbet…

…är en lönsam investering. När du trivs och mår bra på jobbet går det bättre för dig och företaget. Med en egen massör direkt på din arbetsplats kan du förebygga problem med stela axlar, muskelspänningar, ryggont, spänningshuvudvärk, musarm och andra besvär.

Så fungerar det

Vi på Telge Hälsocenter planerar, administrerar och ser till att massören finns på plats. Alla våra massörer är certifierade av Branschrådet Svensk Massage och har ansvars- och patientförsäkring. Vi står för all utrustning i form av massagebänk, olja, bänkpapper och handdukar. Det enda kravet är att ni tillhandahåller en lokal på arbetsplatsen.

Bokningssystem

Genom att välja Telge Hälsocenter som leverantör av massage på jobbet får dina anställda tillgång till ett webbaserat bokningssystem. Det viktigaste med vårt system är att friskvården på företaget blir så enkel och lättadministrerad som möjligt, och därmed även kostnadseffektiv.

Den anställde bokar på och av sina tider hos massören eller annan terapeut och har möjlighet till en rad olika finesser som t ex påminnelser via e-post och SMS. Företaget kan lätt följa utnyttjandegraden samt ta ut års- och månadsredovisningar i PDF format från systemet.

Ökat välbefinnande – inga skattekonsekvenser

Nya regler underlättar för arbetsgivare att erbjuda sina anställda tillgång till fri eller subventionerad massage – utan skattekonsekvenser! Massage är ett viktigt verktyg i vårt arbete med att öka välbefinnandet på arbetsplatser, minska sjukfrånvaron och öka produktiviteten.

Vänta inte. Både du och företaget kommer att må bättre med massage på jobbet.


Folder om massage på jobbet

Ja, vi vill prova massage på jobbet